Boilers

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Direct warm water

Het woord boilers komt van de Engelse term ‘boiling’, wat koken betekent. Bij van Baal Materiaalhandel krijgen we vaak de vraag wat het voordeel is van een boiler ten opzichte van een geiser. Het antwoord is dat een geiser warm water aanmaakt op het moment dat u de kraan openzet of onder de douche stapt. Een boiler zorgt altijd voor een voorraad aan warm water, waardoor u direct over warm water beschikt. Het water wordt in een boiler opgeslagen en warm gehouden.

Een boiler kunt u gebruiken voor verschillende toepassingen, zo vindt u in onze loods in Herveld boilers die geschikt zijn voor in de keuken of de badkamer. Voor Van Baal Materiaalhandel maakt het niet uit naar welke boiler u op zoek bent. Of dit nu om een boiler op gas of elektriciteit gaat of een hele milieuvriendelijke boiler als de zonneboiler, bij ons vindt u een ruim aanbod aan boilers.

Elektrische boilers

Tegenwoordig zijn de elektrische boilers erg in trek bij zowel particulieren als verschillende soorten bedrijven. Elektrische boilers verwarmen het water door middel van een elektrisch verwarmingselement. Hierdoor kunt u het water op de voor u gewenste temperatuur instellen. Door de thermostaat in de boiler wordt constant gemeten hoe warm het water is. Op het moment dat het water onder de door u ingestelde temperatuur komt, begint het verwarmingselement te werken, zodat het water op temperatuur blijft. Elektrische boilers zijn ook erg populair, omdat deze overal geplaatst kunnen worden, als er maar elektra en water aanwezig is.

Bezorging bij u op locatie

Het kan zijn dat u nog vragen heeft over welke boiler past bij uw situatie. U bent dan van harte welkom in onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). Hier kunt u alle gebruikte materialen rustig bekijken en uw vragen stellen. Daarnaast hoeft het vervoer geen probleem te zijn. Uw boiler kan tegen een geringe vergoeding bij u op locatie worden bezorgd.