Kantoormeubilair

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Betaalbare kantoorinrichting

Om doelgericht en efficiƫnt te kunnen blijven werken, mag kantoormeubilair niet ontbreken op uw werkplek. Meubels, accessoires en andere tweedehands meubels zijn bij Van Baal Materiaalhandel aanwezig, om uw kantoor compleet te maken.

Alle tweedehands kantoormeubels die u in onze loods in Herveld vindt, zijn vakkundig uit oude kantoren en panden gehaald. Hierdoor kunt u bij Van Baal Materiaalhandel uw gewenste materialen aanschaffen tegen een scherpe prijs. Omdat de materialen in gebruikte staat zijn, kunnen bijvoorbeeld houten bureaus opnieuw geschuurd en bewerkt worden. Ook andere materialen en artikelen kunnen onder handen worden genomen, zodat u de materialen in het kantoor optimaal kunt gebruiken.

Schaf uw tweedehands kantoormeubels goedkoop aan

In onze loods in Herveld vindt u gebruikte kantoormeubelen van hoge kwaliteit voor lage prijzen. Bij van Baal Materiaalhandel kunt u terecht voor uw complete kantoorinrichting, van archiefkasten, houten bureaus en de populaire ergonomische bureaustoelen.

Ook receptiebalies, tussenwanden en tafels zijn aanwezig in ons assortiment. Hoe uw kantoor er ook uitziet, wij bieden diverse functionele en stijlvolle oplossingen. Omdat de de materialen in verschillende kleuren beschikbaar zijn, vindt u altijd de juiste materialen die aansluiten bij uw huisstijl. Alle materialen zijn door ons uitvoerig getest op functionaliteit en kwaliteit, zodat al uw materialen geschikt zijn voor langdurig en intensief gebruik. Tegen scherpe prijzen kunt u de kantoorinrichting afhalen of thuis laten bezorgen.

Bezorging bij u thuis

Om alle verschillende kantoormeubels te bekijken bent u altijd welkom in onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). U kunt op locatie ook al uw vragen stellen over specifieke materialen.

Heeft u geen vervoer om grote kantoormeubels naar uw kantoor te vervoeren? Wij bezorgen ook bij uw bedrijf! Uw kantoorinrichting kan tegen een scherpe prijs op elke gewenste locatie worden bezorgd.