RVS Materiaal

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Materialen en voorwerpen van roestvrij staal

Staal en RVS (roestvrij staal) worden vaak met elkaar vergelijken. De naam van RVS verklapt het al: deze staalsoort is corrosiebestendig en daarmee een geliefde materiaalsoort voor machines, materialen en voorwerpen waar intensief gebruik van wordt gemaakt.

Voorwerpen van ‘normaal’ staal zijn een stuk minder corrosiebestendig en daardoor zal ook sneller roestvorming ontstaan. Om roestvorming bij staal te voorkomen, moet het materiaal van een beschermlaag worden voorzien. Bij roestvrij staal wordt dat gedaan door het oppervlak te behandelen door deze bijvoorbeeld te natlakken, poedercoaten of verzinken. Daardoor wordt het materiaal ineens een stuk duurzamer.

Vanzelfsprekend is RVS doorgaans een stuk duurder dan staal vanwege de duurzaamheid van het materiaal en het feit dat dit materiaal voor een groot gedeelte uit nikkel bestaat.

Toepassingen van roestvrij staal

RVS wordt voor voorwerpen en machines gebruikt die zich in omgevingen bevinden waar de kans op beschadiging groot is. Denk bijvoorbeeld aan keukens in horecagelegenheden, organisaties in de jachtbouw, gezondheidszorg en de bouw.

Goedkope roestvrij stalen voorwerpen

Bij van Baal Materiaal kunt u enorm besparen op de aanschaf van RVS voorwerpen en machines. Daardoor profiteert u alsnog van de vele voordelen en de duurzaamheid van RVS, maar dat voor een veel voordeligere prijs dan wanneer u deze materialen nieuw koopt.

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod van onze roestvrij stalen materialen, voorwerpen en machines, inclusief de verkoopprijs. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in één van de producten, of breng een bezoekje aan onze loods in Van Baal Materiaalhandel. We helpen u graag!

Bezorging bij u op locatie

Vervoer van de door u gekochte materialen hoeft natuurlijk geen probleem te zijn. Uiteraard kunt u uw RVS Materialen zelf vervoeren, maar u kunt deze ook thuis laten bezorgen door Van Baal Materiaalhandel tegen een meerprijs. Informeer naar de mogelijkheden.