Sanitair

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Tweedehands douches en toiletten

Sanitair is de verzamelnaam voor alle watergerelateerde artikelen die u tegenkomt in badkamers, toiletten, douches en andere ruimtes. Sanitair is niet weg te denken uit huizen of panden. Daarom bieden wij bij Van Baal Materiaalhandel een breed assortiment aan sanitair dat aansluit bij uw wensen. Of u nu op zoek bent naar een unieke en antieke wasbak of een moderne en strak afgewerkte douche, bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan diverse soorten tweedehands sanitair.

Het sanitair wordt door sloopbedrijven vakkundig uit huizen en panden gehaald en bij Van Baal Materiaalhandel te koop aangeboden. Daardoor kunt u uniek sanitair aanschaffen tegen een scherpe prijs. De verschillende soorten sanitair zijn natuurlijk in gebruikte staat, maar kunnen ook goed en opnieuw afgewerkt worden.

Ons assortiment bestaat uit een grote diversiteit aan badkamermeubels, zoals spiegelkasten, maar we beschikken natuurlijk ook over douches, toiletten, reservoirs, en wasbakken.

Een complete badkamer

Van Baal Materiaalhandel heeft alles in huis voor een complete badkamer. Van tweedehands badkamermeubels, badkamerspiegels en douchecabines tot unieke kranen en toiletten. Voor de moderne badkamer vindt u bij Van Baal Materiaalhandel bijvoorbeeld inloopdouches, maar ook regendouches voor nog meer douchecomfort.

In onze loods in Herveld vindt u ook keramisch sanitair, waaronder wastafels, waskommen en het toilet dat aansluit op uw wensen. Alles uit ons assortiment is te bekijken in onze loods in Herveld.

Bezorging bij u thuis

Wilt u graag het gebruikte sanitair even bekijken of heeft u nog specifieke vragen? In onze loods in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15) bent u altijd van harte welkom! Op onze locatie vindt u alle gebruikte materialen. Heeft u vervoer nodig? Bij Van Baal Materiaalhandel is dat geen probleem! Tegen een geringe vergoeding kan het tweedehands sanitair bij u thuis worden bezorgd.