Trespa® Plaatmateriaal

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Eindeloze toepassingen met Trespa® platen

Trespa® is een kunststof plaatmateriaal dat is opgebouwd uit een laag van geperste houtvezels en aan weerszijden een harde, ondoordringbare EBC-toplaag. De vezels worden onder zo’n hoge druk en temperatuur samengeperst, dat de kern van Trespa® zeer stevig is. Dankzij de samenstelling van dit materiaal, is Trespa® is het materiaal buitengewoon sterk en optimaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Daardoor wordt Trespa® bijvoorbeeld veel gebruikt voor de buitenbekleding en afwerking van panden, bijvoorbeeld als gevelbekleding.

Aan de EBC-toplaag van een Trespa® plaat, kan gekleurd pigment worden toegevoegd. Ook bij Van Baal Materiaalhandel vindt u Trespa® platen in verschillende kleuren en diktes. Daardoor is er altijd wel een Trespa® plaat die geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft!

Voordelen van Trespa®

Dit is waarom u voor Trespa® kiest:

Trespa® is...

  • Buitengewoon sterk dankzij de onder hoge druk samengeperste laag houtvezels en EBC-toplaag;
  • Duurzaam;
  • Ongevoelig voor weersinvloeden;
  • Leverbaar in verschillende structuren, diktes en kleuren;
  • Goed schoon te houden, dankzij de dichte toplaag;
  • Bestand tegen buigen en breken;
  • Eenvoudig te bewerken (zagen, boren, schilderen, verlijmen etc.)

Schaf Trespa® platen voordelig aan

De Trespa® platen en panelen die u vindt in onze loods in Herveld, worden met zorg uit (bedrijfs)panden en woningen gehaald. Dankzij het duurzame karakter van Trespa® platen, kan een groot gedeelte van het plaatmateriaal nog prima mee voor een tweede ronde. Deze bieden wij te koop aan in onze loods, al vanaf €15 per vierkante meter.

Uiteraard worden de platen met zorg gecontroleerd en ontdaan van eventuele oneffenheden of spijkers, voordat we deze te koop aanbieden. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat u altijd hoge kwaliteit plaatmateriaal aanschaft.

Bezorging bij u thuis

Op deze pagina vindt u ons actuele voorraad Trespa® platen. We hebben regelmatig grote partijen Trespa® platen beschikbaar, in diverse kleuren en diktes. U bent van harte welkom op onze locatie in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15), waar u alle gebruikte materialen kunt bekijken. Heeft u geen vervoer om de platen naar de gewenste locatie te vervoeren? Geen probleem! Al uw plaatmateriaal en overige aankopen kunnen tegen een geringe vergoeding op locatie worden bezorgd.