Trespa® Plaatmateriaal

Bespaar flink op de aanschaf van Trespa® panelen en platen bij Van Baal Materiaalhandel. In onze loods in Herveld zijn er zeer regelmatig grote partijen gebruikte Trespa platen aanwezig, al vanaf €15 per vierkante meter, in verschillende kleuren en diktes. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Eindeloze toepassingen met Trespa® platen

Trespa® is een kunststof plaatmateriaal dat is opgebouwd uit een laag van geperste houtvezels en aan weerszijden een harde, ondoordringbare EBC-toplaag. De vezels worden onder zo’n hoge druk en temperatuur samengeperst, dat de kern van Trespa® zeer stevig is. Dankzij de samenstelling van dit materiaal, is Trespa® is het materiaal buitengewoon sterk en optimaal bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

Daardoor wordt Trespa® bijvoorbeeld veel gebruikt voor de buitenbekleding en afwerking van panden, bijvoorbeeld als gevelbekleding.

Aan de EBC-toplaag van een Trespa® plaat, kan gekleurd pigment worden toegevoegd. Ook bij Van Baal Materiaalhandel vindt u Trespa® platen in verschillende kleuren en diktes. Daardoor is er altijd wel een Trespa® plaat die geschikt is voor de toepassing die u voor ogen heeft!

Voordelen van Trespa®

Dit is waarom u voor Trespa® kiest:

Trespa® is...

  • Buitengewoon sterk dankzij de onder hoge druk samengeperste laag houtvezels en EBC-toplaag;
  • Duurzaam;
  • Ongevoelig voor weersinvloeden;
  • Leverbaar in verschillende structuren, diktes en kleuren;
  • Goed schoon te houden, dankzij de dichte toplaag;
  • Bestand tegen buigen en breken;
  • Eenvoudig te bewerken (zagen, boren, schilderen, verlijmen etc.)

Schaf Trespa® platen voordelig aan

De Trespa® platen en panelen die u vindt in onze loods in Herveld, worden met zorg uit (bedrijfs)panden en woningen gehaald. Dankzij het duurzame karakter van Trespa® platen, kan een groot gedeelte van het plaatmateriaal nog prima mee voor een tweede ronde. Deze bieden wij te koop aan in onze loods, al vanaf €15 per vierkante meter.

Uiteraard worden de platen met zorg gecontroleerd en ontdaan van eventuele oneffenheden of spijkers, voordat we deze te koop aanbieden. Daardoor kunt u ervan uitgaan dat u altijd hoge kwaliteit plaatmateriaal aanschaft.

Bezorging bij u thuis

Op deze pagina vindt u ons actuele voorraad Trespa® platen. We hebben regelmatig grote partijen Trespa® platen beschikbaar, in diverse kleuren en diktes. U bent van harte welkom op onze locatie in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15), waar u alle gebruikte materialen kunt bekijken. Heeft u geen vervoer om de platen naar de gewenste locatie te vervoeren? Geen probleem! Al uw plaatmateriaal en overige aankopen kunnen tegen een geringe vergoeding op locatie worden bezorgd.