Verwarmingen, kachels en radiatoren

Helaas, op dit moment is er geen actueel aanbod in deze productcategorie. We updaten onze website meerdere malen per week, dus houd de website in de gaten of neem contact met ons op bij vragen. Benieuwd wat u nog meer kunt vinden bij Van Baal Materiaalhandel?

Warmte en comfort

Radiators zijn een onmisbaar element voor warmte en comfort in uw woning of bedrijf. Radiatoren worden zijn snel warm en brengen uw ruimtes dan ook snel op de door jou gewenste temperatuur. Zelfs als de ruimtes nog koud zijn, werkt een radiator erg snel. In combinatie met de juiste thermostaat is het mogelijk om in elke ruimte apart de verwarming aan of uit zetten.

Een radiator is niet alleen erg handig, maar ook verkrijgbaar in veel verschillende modellen en maten. Zo zijn er in onze loods in Herveld diverse modellen beschikbaar, die geschikt zijn voor verschillende ruimtes.

Bent u op zoek naar tweedehands radiatoren of een ander type verwarming? Van moderne tot antieke radiatoren bij Van Baal Materiaalhandel vindt u een ruim aanbod aan diverse radiators.

Zowel horizontale als verticale radiatoren vindt u in ons assortiment, maar we beschikken ook regelmatig over populaire elektrische radiatoren. Deze worden gebruikt als bijverwarming. Dit is vaak het geval in ruimtes waar geen centrale verwarming aanwezig is, zoals een badkamer of toilet.

Soorten tweedehands radiatoren

Bij Van Baal Materiaalhandel is er voldoende keuze uit verschillende soorten radiatoren en verwarmingen. We zetten ze voor u dan ook graag even op een rijtje:

  • Paneelradiator: dit is de meest voorkomende radiator in de woonkamer en de rest van woning of pand. Deze soort is te herkennen aan de bekende verticale banen, waar warm water doorheen stroomt.
  • Designradiator: dit type is niet alleen erg functioneel, maar heeft daarnaast een stijlvolle uitstraling. Vooral in badkamers worden designradiatoren veel gebruikt om bijvoorbeeld handdoeken te laten drogen. Deze soort is te herkennen aan de dikke horizontale of verticale buizen waar het water doorheen stroomt. Het type radiator is in onze loods verkrijgbaar met zowel ronde als vierkante buizen.
  • Ledenradiator: ook dit type is bij ons beschikbaar. Een ledenradiator bestaat uit aparte warmtekanalen die met elkaar worden verbonden door de verticale leden. Door de leden is de omvang groter dan bij de paneelradiator. Het is daarmee een sterke radiator die veel warmte vasthoudt en afgeeft. Dit type wordt vooral gebruikt in hoge en grote ruimtes waar veel warmte nodig is.

Bij Van Baal Materiaalhandel hebben we regelmatig radiatoren zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar, die zowel horizontaal als verticaal opgehangen kunnen worden. Tegen een scherpe prijs kunt u de tweedehands radiatoren bij u thuis laten bezorgen.

Bezorging bij u thuis

Wanneer u vragen heeft over de functies van een radiator of verwarming of juist over een specifiek model in ons assortiment; u bent van harte welkom op onze locatie in Herveld (Verbindingsweg 10, direct aan de A15). In onze loods kunt u naast de oude radiatoren ook andere gebruikte materialen bekijken. Als u niet beschikt over geschikt vervoer dan kunnen wij de materialen voor u vervoeren! Uw radiator(en) kunnen tegen een geringe vergoeding bij u thuis worden bezorgd.